Webshop Info

Over u en ons. Samen.

Aankopen, VVV cheques, klant worden en wat er allemaal mogelijk is.

Onze Klanten

Wij leveren aan: Scholen, schoolstichtingen, ziekenhuizen, musea en bedrijven.

Betaling

U kunt bij ons meestal achteraf betalen. Bij bestelling versturen wij de goederen en mailen u later de factuur. De factuur dient binnen 10 dagen na ontvangst van de goederen voldaan te worden. Wij houden ons het recht voor om eerst betaling te verzoeken. Wij laten dit weten en sturen u een proforma factuur u kunt dan de bestelling annuleren. Na ontvangst van de betaling verzenden wij de goederen

BTW

Alle geoffreerde prijzen zijn exclusief BTW. Het Nederlandse BTW percentage is 21%. Dit wordt opgeteld bij de factuur. Bent u een Belgische klant dan kan de BTW verlegd worden mits u een BTW nummer heeft. Wij dienen dit nummer van u te ontvangen

Leveringskosten

Wij vragen een bijdrage in de leveringskosten van € 5,95 (ex btw). Bestellingen boven de € 500,00 (ex btw) worden franco geleverd. Dit geldt voor Nederlandse en Belgische klanten.

Irischeque

Bij bestelling via onze webshop krijgt u een irischeque waarmee off-en -online gekocht kan worden bij veel Nederlandse winkels. De cheque is digitaal, u ontvangt een code van VVV op een door u op te geven email adres. Dit geldt niet voor bestellingen buiten onze Webshop om. Orderhoogte VVVbedrag 300,00 7,50 500,00 10,00 700,00 15,00 900,00 20,00

Bestellen

In onze webshop kunt u direct bestellen. U koopt per verpakkingseenheid. De genoemde aantallen is per verpakkingseenheid.

Klant

U kunt:

  • inloggen als bestaande klant
  • een account aanmaken
  • als gast bestellen

Deze optie is beschikbaar bij het afronden van uw bestelling Na het doen van uw bestellling mailen wij u een orderbevestiging. Dit is dus geen factuur en is alleen voor uw informatie en niet gebruiken om te betalen.

Algemene voorwaarden

hier vind u onze algemene voorwaarden. Bij het bestellen vragen wij u dit akkoord te bevinden voordat de bestelling wordt afgerond.

Leveringskosten

Wij vragen een bijdrage in de leveringskosten van € 5,95 (ex btw). Bestellingen boven de € 500,00 (ex btw) worden franco geleverd. Dit geldt voor Nederlandse en Belgische klanten.