Webshop bestelinformatie


Algemeen
Bedrijven, scholen, musea, instellingen en consumenten kunnen bij ons bestellen. Bij consumenten en bedrijven houden wij ons het recht voor vooruit betaling te vragen. Helaas is dit in praktijk noodzakelijk gebleken.

Scholen, musea, instellingen en bedrijven: Bij bestelling op factuur via de webshop of email zullen wij de order versturen en u de bijbehorende factuur mailen of bijsluiten in de levering, De factuur dient binnen 10 werkdagen na ontvangst van de goederen te worden betaald. Wij houden ons het recht voor om te beslissen tot het versturen van een Pro-Forma factuur. Na ontvangst van de betaling van deze Pro-Forma factuur zal de order worden verstuurd. Indien wij hiertoe besluiten wordt u direct op de hoogte gesteld en kan u, indien gewenst, de order alsnog annuleren.

In de Webshop staat een selectie van onze producten. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact met ons op, wellicht hebben we toch een oplossing..

Leveringskosten
De leveringskosten bij webshopbestellingen binnen Nederland en Belgie bedragen 4,95 Euro. Alle bestellingen boven de 300 Euro worden franco geleverd.

BTW
Alle prijzen op onze website zijn Exclusief BTW (21%). Bij leveringen aan Belgie factureren wij tegen het Nederlandse BTW tarief, behalve als u een geldig BTW nummer heeft, in dat geval wordt de BTW verlegd.


VVV IRIScheque (alleen voor Nederlandse klanten)
Bij bestellingen via onze webshop boven de € 225,00 (excl. btw en verzendkosten) krijgt u een VVV IRIScheque waarmee u bij ruim 22.000 winkels, attractieparken en restaurants terecht kunt. Een leuk cadeau om te krijgen en te geven!
Wij versturen de IRIScheque na betaling van de factuur, dit kan ook naar een door u opgegeven adres.

Deze aanbieding geldt niet voor hoteltelevisies, ophangsystemen en bestellingen via telefoon of email.


U bestelt vanaf: € 225,00 € 300,00 € 375,00 € 450,00 € 525,00 € 600,00
U krijgt: IRIScheque
€ 7,50
IRIScheque
€ 10,00
IRIScheque
€ 12,50
IRIScheque
€ 15,00
IRIScheque
€ 17,50
IRIScheque
€ 20,00

Hoe te bestellen

In de lijst met Categorieen kunt u een selectie maken, daarna kunt u nog nauwkeuriger kiezen bij Type. Dit is niet nodig.

Bij elk product kunt u het aantal gewenste overdozen invoeren en wanneer u vervolgens op de Bestel-knop klikt wordt dit product aan de winkelwagen toegevoegd. Wanneer u alle gewenste producten op deze manier heeft toegevoegd kunt u de bestelling afronden door aan de rechterkant op de rode link 'Bestelling afronden' te drukken.

U krijgt hierna een totaaloverzicht te zien waar u eventueel ook nog producten uit kunt verwijderen.
Indien correct klikt u op de link 'Bestellen' of u gebruikt de login-functie.
De login-functie is er alleen voor uw gebruiksgemak, hiermee voorkomt u dat u bij elke nieuwe bestelling opnieuw alle noodzakelijke gegevens moet invoeren.
Het is dus niet verplicht of noodzakelijk om deze functie te gebruiken!

Zonder login-functie komt u vervolgens op een pagina waar uw gegevens, en eventuele opmerkingen i.v.m. de levering, kunnen worden ingevoerd. Vergeet niet om accoord te gaan met onze Algemene voorwaarden door het vakje aan te vinken.
Hierna rond u de bestelling af via de link 'bestellen'.
Een bevestigings-email wordt direct naar het door u opgegeven email-adres verzonden.Voor vragen, advies of een monster zijn wij bereikbaar via email op Info@Fetum.nl,
of u kunt bellen naar het telefoonnummer: 0174-769 132.

Terug naar de vorige pagina  -  Naar de webshop